dilluns, 12 d’octubre de 2009

Ferrades Per Andorra II

La segona ferrada que hem fet ha estat la de la Creu de Noral a Ordino. És una via que es deixa fer prou bé, en un entorn preciós.

L'aproximació a la via és una curta passejada pel bosc, que ens porta a una plataforma de fusta sobre el Barranc de Segudet, on iniciarem l'ascens.

De la plataforma surten dues vies, la nostra és la de l'esquerra. Els primers trams pugen bastant recte entre grapes i alguna vira. A mida que guanyem alçada tenim unes fantàstiques vistes sobre Ordino. A mitja via hi ha el tram més dret, que es puja sense gaire dificultat. La part final és molt bonica, tenim bones vistes i la roca està trencada en un laminat molt curiós que li dóna el seu encant.

Apa no m'enrotllo més i poso les fotos:

L'aproximació pel Bosc de Segudet:Uns habitants autòctons que varem trobar pel camí:Inici de la via amb el Barranc de Segudet al fons:Durant els trams més verticals de la via:

Les vistes d'Ordino des de la via:Els últms flanquejos de la via:Vista des del punt més alt, només restara fer un petit descens i haurem acabat:Doncs ja veieu que és una via molt xula i recomanable, només falta que us animeu a fer-la!
Apa fins la propera.